sâmbătă, 12 februarie 2011

Top 10 - Cele mai controversate reclame pe panouri publicitare, in USA


10.Planul de dieta Peta a afisat acest imens panou, prin care indemna privitorii, sa slabeasca si sa devina vegetarieni, folosind lozinca; "Salvati balenele".


9. Alta reclama Peta care face referire la scandalul sexual Tiger Woods.


8.Acest panou afost facut de Ellis Miller din Texas, pentru asi exprima nemultumirea fata de proiectul de legea al sanatatii.


7. Aceasta este o reclama la casa de pompe funebre si crematoriu, Thomas B.


6. Compania de imbracaminte Weatherproof Garment, nu a cerut permisiunea lui Obama de a folosi o fotografie de a sa purtand o haina de ploaie. Totusi ei au amplasat acest panou in Times Square.


5. De la departare pare ca femeia de la Robbins Diamonds va arata un semn obscen, dar de aproape ne dam seam ca ne arata ca nu are nimic pe deget, cu mesajul "Ea este obosita de asteptare."


4. Sa cheltui 250 000 $ pentru un panou publicitar, este un pic cam mult, dar nu si pentru YaVaughnie Wilkins care a vrut ca toata lumea sa stie despre aventura sa cu Charles Phillips, consilierul lui Obama.


3. Daca aventurile amoroase ale celor casatoriti sunt la moda, de ce sa nu existe si un site dedicat?


2. Aceasta reclama a fost gandita pentru a ajuta republicanii, dar atat republicani cat si democratii au fost de acord ca folosirea imaginii cu World Trade Center in flacari, a fost nepotrivita.


1. O alta companie de pompe funebre a socat din cauzagrosolaniei de care a dat dovada in alegerea amplasarii panoului publicitar.


ACTIVITATEA ACESTUI BLOG SE POATE IMBUNATATI SI PRIN COMENTARILE SI LIKE-URILE VOASTRE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu